Hårvård

Hårvårdsprodukter för alla hårtyper

Hårvård är någonting de allra flesta använder sig av dagligen och med rätt hårvårdsprodukter sköter du håret mycket enklare. Det finns många produkter att välja mellan som alla är bra för olika hårtyper. Genom att köpa hårvård online får du ett större utbud att välja mellan och oftast till bättre pris än i fysiska butiker. Via vår hemsida hittar du allt från schampo till inpackningar och hårbottenpeeling för allt från torrt till skadat eller fett hår. De är alla samlade i en kategori med möjlighet att filtrera utifrån märke.

Högkvalitativa schampo och balsam

När du ska tvätta håret är det viktigt att välja rätt schampo för just ditt hår. Det finns alternativ speciellt utvecklade för långt hår, torrt hår, lockigt hår och fett hår. Har du färgat hår finns det också flera varianter att välja mellan. Efter schamponering är det bra att använda balsam för att håret ska bli mjukt och lättare att reda ut. Du kan kombinera din hårvård med hudvård från samma varumärke om du vill ha en enhetlig doft.

Hårvård för lockligt och krulligt hår

Krulligt och lockigt hår kräver mycket fukt och därmed också speciell hårvård. Det finns många produkter inom hårvård för lockigt hår som mjukgör och formar dina lockar. Små lockar är ofta svåra att reda ut och hård borstning kan skada och slita på ditt hår. Var därför noggrann med vilka produkter du väljer. Om du har mycket torrt hår är det bra med en hårinpackning en eller två gånger i veckan. Då tillför du håret den fukt det behöver för att se friskt och välmående ut. Det finns även leave-in-balsam som du låter sitta kvar i håret som ett extra skydd.