Tips hur du snabbt skapar fylligare läppar med läppstift

  • 10 Mar, 2023

Välja foundation

Vill du ha större läppar? Med läppstift finns det några enkla knep som kan hjälpa dig att skapa en illusion av fylligare läppar. Här nedan delar vårspecialist på skönhetsprodukter online med sig av sina tre bästa tips!

Förbered dina läppar

Innan du applicerar läppstift är det viktigt att förbereda dina läppar för att få en jämn och fyllig look. Använd en mjuk tandborste för att försiktigt exfoliera dina läppar och ta bort eventuella torra hudfläckar. Applicera sedan en läppbalsam för att återfukta läpparna och göra dem mjuka och smidiga.

Använd en ljusare läppenna

För att få en illusion av större läppar kan du använda en läppenna i en ljusare färg än ditt läppstift. Använd läppennan för att rita en tunn linje precis utanför dina naturliga läppkonturer. Detta ger intrycket av att dina läppar är större än de egentligen är.

Använd en ljus nyans på ditt läppstift

Använd en läppborste för att applicera ditt läppstift jämnt över dina läppar. För att få en extra fyllig effekt kan du välja en läppstiftsnyans i en ljusare färg än din naturliga läppfärg. Applicera läppstiftet från mitten av dina läppar och arbeta dig utåt mot hörnen för att skapa en mjuk övergång mellan läppennan och läppstiftet.

Skapa en highlight-effekt För att ytterligare framhäva dina läppar kan du använda en highlighter eller ljus ögonskugga i en ljusare färg än ditt läppstift. Applicera produkten på den centrala delen av dina läppar för att skapa en illusion av volym och fyllighet.

Fylligare läppar med ett mer bestående resultat

Om du vill att dina läppar ska behålla illusionen av fyllighet under hela dagen är det en god idé att satsa på ett kvalitetsläppstift. Om du vill skapa ett ännu mer hållbart resultat är så kallade fillers en annan väg att gå. Det är en utmärkt lösning för de som vill ha fylligare läppar utan att behöva genomgå en omfattande kirurgisk behandling. Det är enkelt att hitta billig botox hos en bra klinik. En erfaren och kvalificerad läkare eller legitimerad skönhetsterapeut kan utföra behandlingen på ett säkert sätt.

Slutligen kan vi dela med oss av ett tips om hur du får ditt läppstift att sitta längre. För att läppstiftet ska sitta på plats hela dagen. Bit av på ett papper efter den första appliceringen, då försvinner överflödig olja. Sedan applicerar du läppstiftet en gång till .Det andra lagret kommer sitta som berget. Slutligen kan du även pudra över ett mycket tunt lager med ett transparent puder. Det förseglar läppstiftet.

Sist men inte minst, experimentera med olika färger och tekniker för att hitta den perfekta looken för dig!